Sodyba vestuvėms

Sodyba vestuvėms – geras pasirinkimas bet kokiu sezonu. Kviečiame svarbiausią savo gyvenimo šventę linksmai ir jaukiai švęsti vienoje iš mūsų sodybų. Šiuolaikiškose, jaukiai įrengtose sodybose Jūs ir šventės svečiai galėsite gėrėtis išpuoselėta aplinka, natūraliu peizažu bei surengti smagią fotosesiją tvenkinio fone. Nepamirškime ir lietuviško švenčių atributo – pirties. Mes kviečiame sodyboje švęsti vestuves ne tik žalią vasarą, tačiau ir žydintį pavasarį, auksinį rudenį bei baltutėlę žiemą. Čia gera ir smagu visada!

Švęsti vestuves sodyboje verta dėl kelių priežasčių. Visų pirma – daugybė erdvės norintiems švęsti gamtos prieglobstyje. Daugelis nuotakų šią nuostabią dieną įsivaizduoja kaip šventę didelio medžio pavėsyje ar lengvoje baltoje pavėsinėje, vaikštant su taure šampano minkšta žole ir žvelgiant į savo atspindį skaidriame tvenkinio vandenyje. Rengiant šventę sodyboje – visa tai galima įgyvendinti, kadangi aplink sodybas teritorija išties didelė, daug erdvės ir žalumos.

Kita svarbi priežastis rinktis sodybą vestuvėms yra ta, kad atsarginis variantas nieko nekainuoja. Vestuvės gryname ore šaunu, tačiau jas planuojant prieš metus ar pusmetį negali žinoti kokios bus oro sąlygos būtent tą svarbiausią dieną. Ir deja, gali užsakyti nuostabų tortą ar vestuvinę suknelę, bet negali užsakyti palankios oro prognozės. Galbūt bus saulėta, šilta ir nuostabi diena, o galbūt siaus vėtra, medžių lapus talžys kruša, o tamsų dangų skros žaibai. Tačiau išsinuomavus sodybą vestuvėms, blogas oras ne bėda, nes yra dvi erdvės kur gali švęsti – sodybos kiemas ir salė patalpose, kurioje telpa 80 žmonių. Jei negali švęsti lauke, ar įpusėjus šventę lauke staiga subjūra oras, šventę be problemų galima perkelti į vidų. Didelės salės kiekvienoje sodyboje leis mėgautis savo švente nesvarbu koks būtų oras ar metų laikas.

Sodyba vestuvėms tai ne tik šventinė salė Jums ir svečiams, tačiau ir garantuota vieta nakvynei, nesukant galvos apie tai kaip, nusigauti po linksmos šventės namo. Sodybose Zuikio namas, Profesoriaus namas gali nakvoti iki 40 žmonių. Taigi niekuo rūpinti nereikia, nebent nakvynės planu.

Sodyboje, be šventinio stalo, yra ir daugiau įdomios veiklos. Galbūt pabroliai su svečiais norės sužaisti krepšinį arba tinklinį? Šalia sodybos įrengtos krepšinio ir tinklinio aikštelės tik ir laukia apvalaus kamuolio ir žaidimų. Pamergėms tikrai patiks skaidrus tvenkinio vanduo, į kurį jos galės sumerkti nuo dailių aukštakulnių pavargusias kojas ir susirinkti jaukiems mergaitiškiems pokalbiams. O visi svečiai, kurie ne tik jaunavedžiams linki grožio ir sveikatos, bet ir patys nori gerai jaustis, galės mėgautis garine pirtimi. O kiek dar įdomios veiklos ir vestuvinių užduočių galima sugalvoti visoje sodybos teritorijoje. Riboti gali tik fantazija.

Erdviose sodybose galima švęsti ne tik vestuves. Čia puikiausiai galima suorganizuoti jubiliejų, seminarą, komandos formavimo renginį ar kitą šventę. Erdviomis salėmis šventėms ir nakvynės vieta mūsų sodybose pasirūpinta – belieka sulaukti svečių.

Susisiekite su mumis

Edvino kaimo turizmas
Dėl Maitinimo, Kubilo ir Pirties paslaugų teiraukitės telefonu arba el.paštu:
+370 659 08551
edviedvinas@gmail.com


facebook

Rezervacija

Skambink dabar
+370 659 08551
ir derėkis!